-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,31% 0,23
-
EURO
50,80% 0,01
-
GRAM ALTIN
6901,21% 0,77
-
Ç. ALTIN
11465,56% 0,00
Ağbaba’dan Ramazan Bayramı Mesajı:
“Bizlere Yol Gösteren En Büyük Değer; Mustafa Kemal Atatürk’ün Emanet Ettiği Laik Ve Demokratik Cumhuriyet’tir.”
“Bizlere Yol Gösteren En Büyük Değer; Mustafa Kemal Atatürk’ün Emanet Ettiği Laik Ve Demokratik Cumhuriyet’tir.”
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan Bayramı’nın birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu belirterek, dostluk ve kardeşliğin yaygınlaştığı bayram tadında günlerin özlemi içinde olduklarını kaydetti.
Barışın, Aklın Ve Diplomasinin Ne Kadar Hayati Olduğunu Görüyoruz
“Ne yazık ki içinde bulunduğumuz coğrafya zor günlerden geçiyor.” Diyen Ağbaba, “Bölgemizde artan gerilimler, savaşlar ve özellikle İran ile yaşanan savaş hepimizi derinden kaygılandırmaktadır. Bu süreçte barışın, aklın ve diplomasinin ne kadar hayati olduğunu bir kez daha görüyoruz. Böylesi zor zamanlarda bizlere yol gösteren en büyük değer; Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği laik ve demokratik Cumhuriyet’tir. Cumhuriyetimizin temel ilkeleri; özgürlük, adalet ve eşitlik, bugün her zamankinden daha büyük bir önem taşımaktadır. Bu değerleri korumak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin ortak sorumluluğudur.” İfadelerini kullandı.
Acılarımız Hala Taze, Kayıplarımızın Yeri Dolmaz
Depremde hayatını kaybedenleri bir kez daha rahmetle andığını belirten CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Yaşadığımız büyük depremin yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Acılarımız hâlâ taze, kayıplarımızın yeri dolmaz. Ancak biliyoruz ki dayanışma ile, omuz omuza vererek bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Yakınlarını kaybedenlere sabırlar diliyorum” dedi. Türkiye’de asıl bayramın, barışın, dostluğun, kardeşliğin hakim olduğu, tarafsız ve bağımsız adaletin işlediği zaman kutlanacağını ifade eden Ağbaba, “Ramazan Bayramı’nın üreticilerin emeklerinin karşılığını, tüm çalışanların insanca yaşayabilecekleri ücret aldığı, gençlerin işsizlik, çocukların gelecek kaygısı yaşamadığı, açlık ve yoksulluğun sona erdiği günler getirmesini diliyorum” dedi.
Malatya Ve Türkiye İttifakını Yeşerteceğiz
Son yerel seçimlerde kimseyi kimseden ayırmadan, Malatya ve Türkiye İttifakı kurulduğunu hatırlatan Ağbaba, “Malatya’da ve Türkiye’de yaşadığımız gibi umudu var eden yeni bir siyasi iklimin kapılarının aralandığını, bir ve bir arada olduğumuzu görüyor, tüm Malatyalıların bu umudu yeşerten bir Ramazan Bayramı geçirmelerini diliyorum. Kimseyi kırmadan, herkesi kucaklayarak, tek bir insanı geride bırakmadan Malatya’nın sorunlarını duyurmaya ve çözümlerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Ramazan Bayramı’nın tüm ülkemize barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.
Sağlam’dan Ramazan Bayramı Mesajı: “Güçlü Aile, Güçlü Malatya”
Vali Yavuz: Bayram Süresince 2 Bin 911 Personel Görev Yapacak
Turgut Özal Gençlik Merkezi'nin Temeli Atma Töreni Gerçekleştirildi
Malatya'da Uyuşturucu Ve Silah Operasyonu: 3 Tutuklama
Ağbaba’dan Ramazan Bayramı Mesajı:
Şükrü Gökçe’den Ramazan Bayramı Mesajı
Zafer Partisi’nden Çanakkale Vurgusu: Birlik ve Bağımsızlık Mesajı
Başkan ŞENGÖNÜL: Bayram; Birliktir, Dirliktir, Ülküdür
Vatan Uğruna Gidenlere Gözyaşı ve Dua
Mardin’de İki Grup Arasında Silahlı Kavga: 1’i Ağır 4 Yaralı
Artvin'de Bayram Öncesi Gıda Ve Fiyat Denetimleri Sıkılaştırıldı
Mardin’de Trafik Kazası: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı
Bozcaada Hattında Bazı Araçların Geçişine Kısıtlama
Kayısıda Çiçeklenme Başladı: Üreticilere Monilya Uyarısı
Malatya’da Ticari Taksi Ücret Tarifesi Güncellendi
“Çanakkale Ruhu ile Malatya’yı Yeniden Ayağa Kaldırmak Mümkün”
Bakan Gürlek’ten Özgür Özel’e Tepki: İddialar Algı Operasyonu
Başkan Güran'dan, 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitlerini Anma Günü Mesajı
Elazığ'da Yük Treninde Motor Yangını Paniği
Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 22 Şüpheli Yakalandı
“Çanakkale Zaferi, İman, Cesaret Ve Fedakârlıkla Yazılmış Kahramanlık Destanıdır”
Battalgazi’de El Emeği Tatlılar Bayrama Hazırlanıyor
“86 Bin Dönüm Arazi Var Ama Su Yok”: Karademir’den Arapgir İçin Kritik Çağrı
Başkan Kılıç: Çanakkale Zaferi Boyun Eğmeyen Milletin Haykırışıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kadir Gecesi Mesajı
Kadir Gecesi'nde Malatya'da Camiler Doldu Taştı
Kuşadası Belediye Başkanı Rüşvet Soruşturması Kapsamında Tutuklandı
Bayramda Trenlerde 8 Bin 898 Kişilik Ek Kapasite Sağlanacak
Batman'da Bahis Operasyonu: 5 Şüpheli Tutuklandı
Zafer Partisi Lideri Özdağ: “Türkiye’de Adalet Algısı Zedeleniyor”
Yükleniyor






