Tarih: 23.04.2024 01:08

Başkan Yalçın'dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

 

Genç  Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.


Başkan Yalçın Mesajda, milli bağımsızlık, demokrasi ve cumhuriyetin güvencesi olan TBMM'nin açılışının önemi vurgulanarak, bu anlamlı günün sevinci ve gururu paylaşıldı.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 23 Nisan 1920'de açılmasıyla millet egemenliğinin resmen hayata geçirildiği belirtilen mesajda, bu özel günün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edildiği hatırlatıldı. Çocukların ülkenin en değerli varlıkları olduğu vurgulanarak, onlara düşen görevin bilime, eğitime ve gelişen teknolojiye açık, dürüst, çalışkan ve başarılı fertler olmak olduğu ifade edildi.

 

Başkan Yalçın Mesajda, Türkiye'nin ve dünyanın tüm çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde yaşaması temennisinde bulunuldu. Ayrıca, mesajda Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitler ve gaziler rahmetle anılarak, çocukların bayramı kutlandı ve sağlık, başarı ve mutluluklar dileğinde bulunuldu.

 

Başkan Yalçın Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi: "Sevgili çocuklar; Ülkemizin en değerli varlığı olarak, geleceğimizin güvencesi, yaşam sevincimiz ve umudumuzsunuz. Sizlere düşen görev, bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla birlikte düşünen ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan ve başarılı fertler olmaktır. Bu görevi en güzel şekilde yapacağınıza ve bu mirasa en güzel şekilde sahip çıkacağınıza olan güvencimiz tamdır.

 

Dileğimiz, tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde, kardeşlik duygularıyla her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurucu üyelerini rahmet, minnet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramını kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —