Tarih: 30.09.2024 20:42

Başkan Yalçın’dan Depremzede Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Facebook Twitter Linked-in

Yerli ve Milli Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın,Malatya’da depremzede öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu.

                     

Okulların eğitime başlamasıyla birlikte harekete geçen Yerli ve Milli Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın,kırtasiye ihtiyacı olan öğrencileri tek tek belirleyip kırtasiye ve çeşitli ihtiyaçların giderilmesinde öncülük etti.

Malatya’nın depremle birlikte büyük yıkıma uğradığını söyleyen Başkan Yalçın, dün durumu iyi olan bir çok vatandaşımızın bugün maalesef ihtiyaç sahibi olduğunu üzülerek takip ettiklerini söyledi. Parti olarak deprem bölgesindeki her vatandaşa dokunmak için üstün bir gayret içerisinde olduklarını ve her konuda her zaman destek olacaklarının altını çizerek yaptığı açıklamada ;Malatya' lı hayır sever iş insanlarının ihtiyaç sahibi Ailelere dağıtılmak üzere tarafımıza teslim edilen kırtasiye malzemeleri Malatya Yerli Ve Milli Parti teşkilatımızca teslim alınarak yapılan araştırmalar sonucunda ihtiyaç sahipleri Ailelere dağıtılmıştır. Malatya il teşkilatı olarak Allah' tan 2024- 2025 eğitim ve öğretim yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimiz hayırlara vesile olmasını diliyor,duyarlı iş insanlarımıza da yapmış oldukları hayırlarından ötürü teşekkür ediyor sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz “ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —