Tarih: 20.10.2024 21:06

Basri Kahveci Güven Tazeledi

Facebook Twitter Linked-in

 

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Da Katılımıyla Gerçekleşen AK Parti Battalgazi 8. Olağan İlçe Kongresi, Büyük Bir Katılımla Battalgazi Kongre Ve Kültür Merkezi’nde Yapıldı.

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Da Katılımıyla Gerçekleşen AK Parti Battalgazi 8. Olağan İlçe Kongresi, Büyük Bir Katılımla Battalgazi Kongre Ve Kültür Merkezi’nde Yapıldı.
Tek Listeyle Gidilen Seçimde Mevcut Başkan Basri Kahveci, Oyların Tamamını Alarak Yeniden İlçe Başkanı Seçildi.

 

Yoğun Bir Katılımın Olduğu Kongrede, Salona Sığmayan Kalabalık Dikkat Çekti. Etkinlik, AK Parti’nin Malatya’daki Önemli İsimlerinin Yanı Sıra Birçok Parti Üyesi Ve Vatandaşın Katılımıyla Gerçekleşti. Katılımcılar Arasında Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkçi, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Ve AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören De Yer Aldı.

 

Belediye Başkanı Taşkın: “Yepyeni Bir Battalgazi İçin Durmak Yok”

 

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Kongrede Yaptığı Konuşmada, “AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığımızın 8. Olağan Kongresi’ni Büyük Bir Coşku Ve Heyecanla Gerçekleştirdik. Başkanımız Basri Kahveci’yi Tebrik Ediyor, Yeni Yönetimimize Başarılar Diliyorum. Hep Birlikte El Ele Vererek Battalgazi’nin Geleceği İçin Çalışacağız” Dedi.

 

Bakan Uraloğlu’ndan Kongreye Övgü

 

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Teşkilatının Kongrede Bir Araya Gelmesinden Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirerek, “İnandığı Yolda Tevazu, Samimiyet Ve Gayretle Yürüyen Dava Arkadaşlarıma Başarılar Diliyorum. Kongremizin Partimize Ve Milletimize Hayırlı Olmasını Temenni Ediyorum” İfadelerini Kullandı.

 

Başkan Kahveci: “Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışacağız”

Tek Liste İle Gidilen Seçimde Güven Tazeleyen Basri Kahveci, Yaptığı Teşekkür Konuşmasında, “Battalgazi’de Gerçekleştirdiğimiz 8. Olağan İlçe Kongremiz Coşkuyla Tamamlandı. Geçmiş Dönemlerde Hizmet Eden Tüm Arkadaşlarıma Teşekkür Eder, Yeni Dönemin Partimize Ve Battalgazi’ye Hayırlı Olmasını Dilerim” Dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —