-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,16% -0,14
-
EURO
50,83% 0,65
-
GRAM ALTIN
7108,34% -0,38
-
Ç. ALTIN
11534,35% -0,30
Battalgazi Belediye Başkanı Taşkın'dan 6 Şubat Depremlerinin Üçüncü Yılında Anma Mesajı
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, 6 Şubat depremlerinin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, depremde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anarken, yeniden inşa ve toparlanma sürecine ilişkin değerlendirm
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, 6 Şubat depremlerinin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, depremde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anarken, yeniden inşa ve toparlanma sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin üzerinden geçen üç yıla rağmen yaşanan acının ilk günkü tazeliğini koruduğunu vurgulayan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, mesajında birlik, dayanışma ve yeniden ayağa kalkma iradesine dikkat çekti.
Başkan Taşkın mesajında şu ifadelere yer verdi:
"6 Şubat 2023’te yaşadığımız depremler, binlerce canımızı bir gecede aramızdan alan, her hanede derin izler bırakan büyük bir felaket olarak hafızalarımıza kazınmıştır. Enkaz altında kalan, hayalleri yarım kalan, geride gözü yaşlı aileler bırakan tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor; onların acısının millet olarak ortak acımız olduğunu bir kez daha ifade ediyorum. Bu büyük afette hayatını kaybeden hiçbir canı unutmadık, unutmamız da mümkün değildir.
Depremin ardından geçen üç yıl içerisinde, devletimizin güçlü iradesi ve milletimizin eşsiz dayanışmasıyla önemli bir mesafe kat edilmiştir. Bugün gelinen noktada, afetten etkilenen vatandaşlarımızın konutları tamamlanmış, şehirlerimiz yeniden ayağa kaldırılmıştır. Şehrimizi imar ve ihya etme noktasında yürütülen çalışmalar kararlılıkla sürdürülmüş, hayatın normalleşmesi için büyük bir gayret ortaya konulmuştur.
Bizler de Battalgazi’de bu büyük sorumluluğun bilinciyle hareket ederek, hemşehrilerimizin güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir şehirde yaşamlarını sürdürmeleri için tüm imkânlarımızla çalışmaya devam ediyoruz. Bu süreçte emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, devletimizin tüm kurumlarına ve fedakârca görev yapan herkese şükranlarımı sunuyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi bir daha böyle büyük acılarla imtihan etmesin."
İç Sularda Sazangiller İçin Av Yasağı Başladı
Malatya'da Ziyarete Açılan Sakal-I Şerif'e Yoğun İlgi
Ankara'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 12 yaralı
Kayıp Olarak Aranan Genç Konteynerde Ölü Bulundu
Genelbaşkan Mehmet Zafer’den Kadir Gecesi Mesajı
Başkan Dönmez’den Kadir Gecesi’nde Birlik ve Dayanışma Vurgusu
Esenlik A.Ş. Genel Müdürü Veysel Tay İstifa Etti
Yoğun Sis Kazaya Neden Oldu: İş Makinesi Kontrolden Çıktı
Dışişleri Bakanı Fidan Suudi Arabistanlı Mevkidaşı Bin Ferhan İle Görüştü
Başkan Şengönül: “Bu Mübarek Gece Birliğimize Vesile Olsun”
Malatya'da İki Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı
Başkan Yüksel Duman’dan Kadir Gecesi’nde Gazze ve Doğu Türkistan İçin Dua
Başkan Gökhan Gök’ten Kadir Gecesi Mesajı
Başkan Yalçın’dan Kadir Gecesi Mesajı
Malatya’nın Değerlerine Sahip Çıkalım
Battalgazi’de Ramazan Ayında Dayanışma Programları
Malatya’da Yetimler İçin Büyük İftar Buluşması
Batman’da Çantasında Uyuşturucu Çıkan Kişi Tutuklandı
Isparta’da Haftalık Denetim: 61 Aranan Şahıs Yakalandı
Başkan Kılıç ; Kadir Gecesi,Bütün Zamanlardan Üstün Kılınmıştır
Doğanşehir-Suçatı Demiryolu Hattına Yüksek Gerilim Verilecek
YKS'ye 2 Milyon 425 Bin Aday Başvurdu
HSK Kararıyla Yargıtay İçin 8 Yeni Üye Seçimi Yapıldı
Manavgat Belediyesine Yönelik Soruşturmada 12 Şüpheli Tutuklandı
Suriye'de Askeri Kışlada Roket Patladı: 29 Yaralı
Malatya'da Traktör Devrildi: 2 Yaralı
Malatya'da Zincirleme Kaza: 3 Yaralı
Başkan Orhan: “Depremden Sonra Esnaf Ayakta Kalma Mücadelesi Veriyor.
Malatya'da Otomobil İle Kamyon Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Yalçın Topçu , İlber Ortaylı için başsağlığı mesajı yayımladı
Yükleniyor






