10840,60%1,05
36,60% 0,09
39,72% 0,19
3522,36% 0,13
5671,28% 1,27
Burada BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve partililer tarafından karşılanan Destici, taziye ziyaretinde bulundu.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bir dizi programlar kapsamında gideceği Elbistan ve Adıyaman güzergahında Malatya ilimize teşrif ettiler. Hava limanında partililerce karşılanan Mustafa Desticiİ Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman’na ve Ailesine de giderek Taziyelerde bulundu.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Destici, 6 Mart Perşembe günü hayatını kabeden Ahmet Çiçek için Kuran'ı Kerim okuyarak başsağlığı diledi.
Taziye ziyaretine Destici’nin yanı sıra Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, Parti kurucularından ve MKYK üyesi İbrahim Alagöz, il ve ilçe yöneticileri de katıldı.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bir dizi program kapsamında Elbistan güzergahında geçmeden Malatya’ya geldi.
Destici, BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman’ın vefat eden eniştesi Ahmet Çiçek için taziyelerini iletti. Abdulvahap Karaman, Genel Başkan Destici’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
BBP lideri Mustafa Destici, Malatya’daki temaslarının ardından deprem bölgesi Elbistan ve akabinde Adıyamana gitmek için hareket etti.