-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,35% 0,04
-
EURO
51,25% -0,07
-
GRAM ALTIN
6249,48% -2,71
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
Büyükşehir Meclisi’nden Yeşilyurtspor’a Tesis Desteği
Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclisi, TFF 3. Lig’de mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor’un tesis ihtiyacını karşılamak amacıyla, 4 katlı tesis binasının 2025–2026 futbol sezonu sonuna kadar kulübe tahsis edilmesini oy birliğiyle
Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclisi, TFF 3. Lig’de mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor’un tesis ihtiyacını karşılamak amacıyla, 4 katlı tesis binasının 2025–2026 futbol sezonu sonuna kadar kulübe tahsis edilmesini oy birliğiyle kabul etti.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclisi, TFF 3. Lig’de mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor Kulübü’nün tesis ihtiyacını karşılamaya yönelik önemli bir karara imza attı. Meclisin 20 Ocak tarihli toplantısında, Yeşilyurt ilçesinde bulunan 4 katlı tesis binasının 2025–2026 futbol sezonu sonuna kadar Yeşilyurtspor’a tahsis edilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
Mülkiyeti Maliye Hazinesi’ne ait olan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi kullanımında bulunan tesis binasının, daha önce Yeni Malatyaspor tarafından kullanıldığı ancak kulübün 2025–2026 sezonunda liglere katılmama kararı alması nedeniyle boşta kaldığı belirtildi. Bunun üzerine tesisin, aktif olarak ligde mücadele eden Yeşilyurtspor’un kullanımına sunulması gündeme alındı.
Belediyenin Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından Meclis’e sunulan teklifte, tesisin mevcut protokol hükümleri doğrultusunda Meclis onayıyla yeniden tahsis edilmesinin mümkün olduğu ifade edildi. Dosyada ayrıca, ilgili protokol gereği tesislerin üçüncü kişi veya kurumlara devrinin Meclis kararı olmaksızın yapılamayacağına dikkat çekildi.
Toplantıda söz alan Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili ve aynı zamanda Malatya Yeşilyurtspor Kulübü Başkanı Ramazan Ayhan, Yeşilyurtspor’un profesyonel ligde Malatya’yı temsil ettiğini vurgulayarak, tesis desteğinin sportif başarı ve altyapı gelişimi açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
Ayhan, “TFF 3. Lig’de mücadele eden kulübümüzün sağlıklı şartlarda çalışabilmesi ve genç sporcularımızın daha iyi imkânlara kavuşması için bu tesis büyük bir ihtiyaçtı. Kullanılmayan bir yapının, aktif bir kulübün hizmetine sunulması Malatya futbolu adına doğru bir adımdır” değerlendirmesinde bulundu.
Yapılan görüşmelerin ardından, 4 katlı tesis binasının 2025–2026 sezonu sonuna kadar Malatya Yeşilyurtspor Kulübü’ne tahsis edilmesi teklifi Meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.
Konya Savunma Sanayisinde Türkiye Üçüncüsü
Malatya'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Gözaltı
Belediye Başkanı Geçit: Gençlik Projelerine Yenilerini Ekliyoruz
Prof. Dr. Çağın: Bağırsak Sağlığı İhmal Edilmemeli
Malatya’nın Geleceğini Ortak Akıl Şekillendiriyor
Malatya'da Şap Alarmı: TİGEM İşletmesi Karantinaya Alındı
Mardin’de Karton Yüklü Tır Devrildi
İçişleri Bakanı Ağrı’da
Trump'tan İkiyüzlü Politika: Bir Yandan "Barış" Diyor, Diğer Yandan İran'a Saldırıyor
24 İlde DAİŞ Operasyonu: 88 Gözaltı
Türkiye İle İngiltere Arasında Eurofighter İçin Teknik Ve Lojistik Destek Anlaşması
“Her Gebeye Bir Ebe” Uygulamasıyla Anne Adaylarına Yakın Takip
Bakan Göktaş: Gençlere 10 Milyar 734 Milyon Lira Kredi Desteği Sağladık
Yalova’da İşçi Servisi Kaza Yaptı: 1 Ölü, 20 Yaralı
Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama
Malatya'da 2 Araç Çarpıştı: 1 Yaralı
Kontrolden Çıkan Kamyonet Şarampole Yuvarlandı
Türkiye, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nu Unutmadı: “Düz Yaşayacağız, Dik Duracağız”
Batman’da Silahlı Kavga: Yaralılar Var
Başkan Taşkın, Akpınar Çarşı Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu
Malatya’da Tek Tüberküloz Servisi Şifa Dağıtıyor
Mardin'de Devrilen Yolcu Minibüsünde 13 Kişi Yaralandı
Tüm Okullarda Yarın İlk Ders: "Finansal Okuryazarlık"
Borçlandırma İşlemleri İçin Son 3 Gün Uyarısı
Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı
Siirt’te Ambulans Devrildi: Bir Yaralı
Kurtalan’da Gece Yarısı Ev Yangını
MİT Başkanı Kalın, HAMAS Heyetiyle Görüştü
Hakkari'de Eğitime Bir Gün Ara Verildi
18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma 3 Bant Bilardo Turnuvası Tamamlandı
Yükleniyor





