battalgazi kırkgöz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazzeli kardeşlerimiz tüm imkansızlıklara rağmen 364 gündür Siyonist işgalcilere karşı kahramanca direniyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazzeli kardeşlerimiz tüm imkansızlıklara rağmen 364 gündür Siyonist işgalcilere karşı kahramanca direniyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazzeli kardeşlerimiz tüm imkansızlıklara rağmen 364 gündür Siyonist işgalcilere karşı kahramanca direniyor. Türkiye olarak tüm imkanlarımız ile Gazzeli kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. İsrail’e karşı ekonomik tedbir uygulayan tek ülke biziz. Uluslararası tüm platformlarda Filistin halkının haykıran sesi olan biziz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde AK Parti "Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları" programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada, "Bundan bir ay önce başlattığımız ve adına ‘Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları’ dediğimiz kucaklaşma seferberliğimizi İstanbul programımız ile hitama erdiriyoruz. 6 Eylül’den beri tüm kadromuz ile sahadaydık. Program sayesinde teşkilat olarak birliğimizi, beraberliğimiz perçinledik. Kongre sürecimiz öncesinde bizlere rehberlik edecek fikir havuzunu derlemiş bulunuyoruz. Türkiye Buluşmaları, AK Parti’nin milletimizin kalbindeki sarsılmaz yerini bir kez daha teyit etmiştir. Vatandaşlarımız sorunların çözümü olarak ilk başta partimizi ve ittifakımızı görüyor. Vatandaşlarımız muhalefet aktörlerine güvenmiyor. Onlardan kendisine hayır geleceğine asla inanmıyor. Zaman zaman serzenişte bulunsa da insanımız son kertede AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na güveniyor. AK Parti olarak bize verilen bu desteğin kıymetini çok iyi biliyoruz. Bunu boşa çıkarmamakta kararlıyız” dedi.

“Nezaketle hoşgörüyle yolumuzda ilerleyeceğiz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kongre sürecimizi tazelenmenin bununla birlikte büyük bir kucaklaşmaya dönüştürme arzusundayız. AK Parti ruhunu içselleştirmiş, AK Parti’nin ufkuna vizyonuna sahip millet ve memleket sevdalısı yeni isimler ile kadrolarımızı tahkim edeceğiz. Kongrelerimizi parti içi bir faaliyet gibi değil milletimizle geleceğimizi inşa edeceğimiz bir şölene çevireceğiz. Biz AK Parti olarak üye sayısı itibariyle Türkiye’nin en büyük ailesiyiz. Biz çıkar birliği yapmış değil Türkiye’ye hizmet aşkıyla dava ve yol arkadaşlığı yapmış bir siyasi partiyiz. AK Parti teşkilatlarını bir arada tutan harç, kardeşlik hukukudur. Makamlar, rütbeler, oturulan koltuklar değişebilir molalar olabilir, kesintiler olabilir, dinlenmeye çekilenler olabilir ama uğruna ömrümüzü adadığımız dava ilelebet payidar olacaktır. Bizden öncekilerden devraldığımız bu hizmet kervanı aynı şekilde yoluna devam edecektir. Öfke diline yer vermeyecek, nezaketle hoşgörüyle yolumuzda ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

"Gazzeli kardeşlerimiz tüm imkansızlıklara rağmen 364 gündür Siyonist işgalcilere karşı kahramanca direniyor”
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında, “Türkiye Buluşmaları’nda görev alan tüm kardeşlerime, tüm kabine üyelerimize, teşkilatımızın güzide mensuplarına teşekkür ediyorum. Sizlerin de yakından takip ettiği gibi son bir yıldır bölgemizde çok kanlı çatışmalar yaşanıyor. İsrail’in Gazze halkına yönelik soykırımı 1. yılı tamamlamak üzere. Tüm dünyanın gözleri önünde 50 bine yakın masum insan katledildi. Uluslararası hukuk, savaş hukuku, insana ve insanlığa dair ne kadar değer varsa hepsi ayaklar altına alındı. İşlenmedik suç, işlenmedik barbarlık kalmadı. Ama ne yaparlarsa yapsınlar Gazze halkının direniş zeminini kıramadılar. Gazzeli kardeşlerimiz tüm imkansızlıklara rağmen 364 gündür Siyonist işgalcilere karşı kahramanca direniyor. Filistin’in kahraman evlatlarına buradan en kalbi muhabbetlerimizi gönderiyoruz. Türkiye olarak tüm imkanlarımız ile Gazzeli kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. İsrail’e karşı ekonomik tedbir uygulayan tek ülke biziz. Uluslararası tüm platformlarda Filistin halkının haykıran sesi olan biziz. İlk gün neredeyse duruyorsak bugün de aynı yerde dimdik duruyoruz. İlk gün neyi savunuyorsa bugün de aynı değerleri savunuyoruz. Türkiye’de ne diyorsak Birleşmiş Milletler kürsüsünde de aynı cümleleri kurmaktan asla çekinmiyoruz. Yalpalamadan, savrulmadan, kimseden korkmadan, kimsenin baskına boyun eğmeden, mazlumun yanında zalimlerin karşısındayız. İsrail’in Lübnan’a başlattığı saldırılar sonrasında en güçlü tepkiyi veren ülkelerden biri biz olduk” ifadelerini kullandı.

“Netanyahu çetesine dur denilmezse bu yayılmacı politikacının nereye varacağını bizler tahmin edebiliyoruz”
"İsrail’in hedefi bellidir. Batılı güçler ise bunların asıl niyetlerini bildikleri halde Holokost utancından dolayı Netanyahu ve katliam çetesine seslerini çıkaramamaktadırlar" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yıllardır bize özgürlüklerden bahsedenlerin Filistinli çocuklar için toplanan göstericilere nasıl davrandıklarını sizler de görüyorsunuz. Filistin bayrağına dahi tahammül edemiyorlar. Terör örgütlerine gelince protesto haktır, kutsaldır diyenler söz konusu Filistin olunca faşizmin en nobran halini savunuyorlar. Geçen yüzyılın başında olduğu gibi coğrafyamızda sinsi bir plan uygulamaya konmuştur. Hamas, Hizbullah, Suriye, Yemen, İran sadece bir bahanedir. İşgal ve istila politikasını meşrulaştırmak için İsrail hükumeti her gün yeni bir mazeret üretmektedir. İçimizdeki bazı İsrail dostları her ne kadar gerçekleri gizlemeye çalışsa da, Netanyahu çetesine dur denilmezse bu yayılmacı politikacının nereye varacağını bizler tahmin edebiliyoruz. Türkiye büyük bir ülkedir. Büyüklüğümüze yaraşır şekilde milletimizin güvenliğinde nasıl hiç zaafiyet vermediysek bugün de aynı stratejik akılla hamlelerimizi planlıyoruz” dedi.

“Millete hizmet mücadelemizi azimle sürdüreceğiz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhalefetin hangi gündemlerin peşinde koştuklarını görüyorsunuz. Sabah akşam koltuk kavgasından başlarını kaldıramıyorlar. Seçimlerde sandıkta yaşadıkları hezimeti unuttular. 4 yıl sonra yapılacak seçimler için şimdiden birbirleriyle kavgaya tutuştular. Geçen sene koltuğundan tard edilen eski genel başkan ise bir köşeye atılmanın hıncıyla sosyal medyadan sağa sola sataşıyor. Zehirli dili ve söylemleriyle tansiyonun düşmesine müsaade etmiyor. Biz bunlara aldırmadan millete hizmet mücadelemizi azimle sürdüreceğiz. Oruç Reis araştırma gemimizi Somali’ye uğurladık. 2017 yılından beri ülkemize önemli hizmetlerde bulunan Oruç Reis artık Somali’de 3 ruhsat sahasında sismik faaliyet yürütecek. Açlıkla anılan Somali bölgesi, Oruç Reis’in keşifleri sonrası huzurla refahla gündeme gelecek” sözleriyle konuşmasını tamamladı.


Irak'ta ABD Askerlerinin Bulunduğu Üsse Roketli Saldırı

SONDAKİAK: Karabağ’da Yakıt Deposunda Patlama: Ölü Ve Yaralılar Var

Somali’de Bomba Yüklü Kamyon Patladı: 13 Ölü, 40 Yaralı

Fransa'daki Gösterilerin 4. Gecesinde Gözaltı Sayısı Bin 311'e Yükseldi

Biden: 'Ukrayna'nın NATO'ya Katılım Süreci Kolay Olmayacak'

F-18 Savaş Uçağı Otoyola Düştü

Kazanan Kim Olursa Olsun Onunla Çalışmayı Dört Gözle Bekliyor

Rusya: 'Ukrayna, İHA'larla Kremlin'i Hedef Aldı'

Baraj Çöktü: 7 Ölü

İklim Değişikliği Eylem Planı Oluşturulması İçin Çalışmalara Başladı

Türk Telekom, siber güvenlik ve bulut bilişim alanındaki çalışmalarını sürdürüyor

İnternet Abone Sayısı 94 Milyonu Geçti

Adıyaman’da Python yazılım yarışması düzenlendi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin (DHMİ) 91’inci yıl dönümü Malatya’da kutlandı

SANKO Okulları bölge elemelerinde iki birincilik kazandı

TÜİK’in çocuk portalı Malatya’da öğrencilerine tanıtıldı

Diyarbakır’da teknoloji semineri düzenlendi

Dicle’de öğrenciler projelerini sergiledi

Güneydoğu’da çiftçilerin elektrik borcu 27 milyara ulaştı

Öğrenciler hazırladıkları Projeler İle bölge finallerine yükseldi

Galatasaray 3-3 Kasımpaşa

Fenerbahçe 2 - 1 Unıon Saınt Gılloıse

İzmir Taekwondo Poomse İl Şampiyonası Tamamlandı

Turgut Özal Karakucak Güreşleri 6 Ekim’de Yapılacak

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kırıkkaleli Gazi 120 Kilogramlık Halteri Kaldırdı

Türkiye'ye Örnek Olacak Proje Yoğun Katılımla Devam Ediyor.

Başakşehir, Avrupa'da Devam Dedi!

İzmir’den Bir Yıldız Doğdu

Young Boys Engelini Aşamadı!

Prof. Dr. Karaaslan TÖTM Başhekimliği’ne atandı

Battalgazi Belediyesi Ekim Ayı Olağan Toplantısını Tamamladı

‘Mezopotamya Ekspresi’ Yolcularını Büyükşehir Belediyesi Misafir Ediyor’

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Kantinlere Sıkı Denetim

Malatya’da"Tarımda Yeni Dönem" Destekleme Toplantısı Yapıldı

Başkan Geçit, Çilesiz Mahallesindeki Ulaşım Yatırımlarını İnceledi

Battalgazi’de Dönüşüm ve Yenilik Rüzgârı

Başkan Er, Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Yalçın’dan Depremzede Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Tenis Tutkunları, Yeşilyurt Belediyesi Tenis Turnuvası’nda Hünerlerini Sergiledi

Erdoğan'dan Sosyal Medya Uyarısı!

Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Ankara’da

ABD ve Batı Ne Yazık Ki İsrail'in Esiri Olmuş

Bakan Yerlikaya: "Edirne’de kişilere karşı suç olaylarında yüzde 12,2 düşüş var”

CHP’li Yazgan: ‘Yerel Basın Demokrasinin Can Damarı’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: "Filistin’in kahraman halkına başsağlığı diliyorum"

CHP Genel Başkanı Özel, Malatya’da Partililerle Buluştu

CHP Liderinden Malatya’da Konteyner Kent Ziyareti

Siverek'te Karar Açıklandı ! Belediye Başkanı Belli Oldu!

AK Partili Taşkın: “Her Kesimle İstişare İçinde Olacağız”

Ankara’da hafif ticari araç ile motosikletli polis ekipleri çarpıştı: 2 polis memuru yaralandı

Otomobil ve motosiklet çarpıştı: 3 yaralı

Sultangazi Cebeci Tüneli’nde 2 motosikletlinin ters yönde yaptığı yarış ölümle son buldu: 1 ölü, 3 yaralı

Eleşkirt’te trafik kazası: 7 yaralı

Germencik’te trafik kazası: 2 ölü

Başkan Doğan: "Samsun’umuzun evladı çalışmak için başka bir şehre gitmesin diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

340 hektar alanın yandığı Foça’daki yangın kontrol altına alındı

Menteşe’de trafik kazası: 6 yaralı

Altın Portakal’da açılış galası yapıldı

Babadağ’ın zengin tarihine ışık tutan fotoğraflar 6. BabaFest’te görücüye çıktı

Şenol Güneş: "Kazanmak için sahaya çıktığımız maçta maalesef iki puan kaybettik"

TFF 2. Lig: Karacabey Belediyespor: 1 - Serik Belediyespor: 2

Kayseri uyuşturucu ile topyekun savaşta

Erkan Sözeri: ”Bir takımın canını yakacaklar ama kimin bilmiyorum”

Hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Rıza Çalımbay: "En büyük hatamız kornerden gol yemek"

Şüpheli paketten kamp çadırı çıktı

Kızılırmak’ın beslediği barajda balık ölümü: "İlk defa böyle görüntüyle karşılaştık"

Samsun’da uyuşturucu imalathanesine operasyon

Karaağaçlı Teknik Spor’dan Başkan Durbay’a pankartlı destek

Kayıp liseli kız polise teslim oldu

Kazaya karışan ve araçlarından inen sürücülere otomobil çarptı: 2 ölü

Kafa travmasıyla oyundan çıktı, hastaneye duş aldıktan sonra gitti

Denizli’de yasak ırk köpekler uygun şartlarda bakılıyor

Çorbalı festival daveti

Liseli genç kızdan haber alınamıyor

Bertuğ Yıldırım, Getafe formasıyla ilk golünü attı

Altın Portakal kırmızı halıda şıklık yarışı

Pendik’te uçan tekmeli kavga kamerada

Hastane çalışanlarını pompalı tüfekle rehin aldı

Yükleniyor