Tarih: 23.09.2024 14:52

Girişimsel radyolojik işlemler Çarşamba’da yapılabilecek

Facebook Twitter Linked-in

Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi’nde girişimsel radyolojik işlemlerin yapılmasına başlanması ile birlikte hastaların Samsun il merkezine gitmesine gerek kalmadı.
Çarşamba Devlet Hastanesi yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Aykut Özturan’ın göreve başladığı ilk günlerde ifade ettiği girişimsel radyolojik işlemlerin Çarşamba Devlet Hastanesi Radyoloji Bölümü’nde yapılmasına bu hafta itibariyle başlanıyor.
Başhekim Özturan, yeni hizmet hakkında yaptığı açıklamada, “Hastanemiz bölgemiz için önemli bir sağlık hizmeti sunucusu. Fakat girişimsel bazı işlemler (tiroit, meme, lenf nodu biyopsileri) için hastalarımız il merkezine gitmek mecburiyetinde kalıyorlardı. Bu hastalar için meşakkatli bir durum olmasının yanı sıra il merkezindeki hastanelerde de ekstra bir yük oluşturuyordu. Girişimsel bazı işlemlerin artık hastanemizde de yapılıyor oluşu bu anlamda da çok değerli” dedi.
Radyoloji Hekimlerinden Uzm. Dr. Murat Ağırlar ise “Hekimleri tarafından tiroit, meme ve lenf nodu biyopsisi istenen hastalarımız artık bölümümüze başvurarak randevularını oluşturabilirler” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —