• BIST 100

    9771,16%-1,67
  • DOLAR

    33,97% 0,11
  • EURO

    37,62% -0,39
  • GRAM ALTIN

    2725,00% -0,77
  • Ç. ALTIN

    4472,67% 0,18

İmrek Cumhurbaşkanlığına Adaylığını Açıkladı

Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkanı Ahmet İmrek bugün Basın ve Stk'lar ile bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

MALATYA 21.07.2024 19:14:00 135 0
İmrek Cumhurbaşkanlığına Adaylığını Açıkladı

 

Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkanı Ahmet İmrek bugün Basın ve Stk'lar ile bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

Başkan İmrek Ekim ayında genel seçim olacağına vurgu yaparak, Malatya'dan açıklyorum, ' Cumhurbaşkanlığına Adayım' ifadelerine yer verdi.

Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkanı Ahmet İmrek, basın ve stk'lar ile biraraya gelerek 17-25 Aralık sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletin ordunun yargının ve muhalefetin gözünün içine baka baka tabiri caizse kanırta kanırta beş maddeyi dile getirdi. 

 

1. Yolsuzluğunu vurgununu örtmek için polis devleti oluşturdu.

2. Dinleme ve hemen hemen her yerde ajanlarla muhaberat devleti oluşturdu.

3. Tek elden ve tek sesli medya oluşturdu

4. Bir saray muhalefeti oluşturdu kukla muhalefet kendi söylemine uygun hareket eden bir muhalefet desteklediği kurdurup sonra tasfiyesini yaptığı veya liderini bir şekilde satın aldığı kendi değirmenine su taşıttığı bir muhalefet anlayışı geliştirdi.

5. Adil ve demokratik olmayan kendine özgü bir seçim yasası ile seçimleri kazanan bir sorunlu iktidar yapısı oluşturdu.

Başkan İmrek "Biz Türkiye Uyanış Partisi olarak Yasama Yürütme ve Yargı bağımsızlığının korunması ve bağımsız çalışması ilkesi ile haraketle siyasal islam sentezi ile değil laik ve demokratik şeffaf adil dürüst proje çözüm ve hizmet odaklı insan ve insanlığa yatırım yapan Siyasal islam sentezi gereği Allah ile kandıranlardan olmadığımız gibi halkı Allah ile kandıranlardan olmamak kaydıyla iktidarımızda ve bu zafere giden yolda temiz ilkeli dürüst omurgalı hizmet çözüm ve insan odaklı ahlaklı erdemli dürüst siyaset anlayışı adına iktidarın alışmadığı, iktidara tek talip ve şimdilik alternatif bir gerçekci muhalefet olma yolunda iktidarın değirmenine su taşımayan asla biat etmeyen ilke ve değerlerinden asla taviz vermeden onurlu vakur omurgalı elif misali bir dik duruşla davasına hizmet eden davasına sadık liyakatli ehil kadrolarımız ile birlikte Adaletin Tesisi özgür basın özgür yargı ve özgürlükler ışığında demokratik adil dürüst şeffaf bir yönetim anlayışı ile siyaset yapmanın yargı bağımsızlığı, yürütmenin etkin kılınması yasamanın tamamen asil olan halkın ve devletin haklarının korunması sürdürülebilir yaşam kalitesinin artırılması bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti Devletinin tesisi üretimden savunmaya yeraltı ve yer üstü zenginliklerin sömürülmesinin önüne geçmek suretiyle zenginliklerin adil bir dağılımla tabana yayılması sosyal devlet yapısının bâki kalması adına sosyal haklar ve sosyal barışın korunması eğitim sağlığın ücretsiz olması için gereken adımların atılması TSK nın tekrar sivil erk'in emrinden çıkarılarak özerk yapısına kavuşturulması gata askeri liselerin açılması askerlik süresinin uzatılması ayrımcılığın ötekileştirmenin olmadığı ve kutuplaştırmadan sevgi saygı hürmet hoşgörü muhabbet şefkat merhamet güven değerleri ölçüsünde birlik beraberlik kardeşlik ruhunun hakim olduğu üreten üreterek büyüyen araştıran sorgulayan bilime ilime teknolojiye öncelik veren içerde ve dışarda güven duyulan bölgesinde saygın ve söz sahibi yönlendirici unsurları ile gönüllere hitap eden bir iktidar yürüyüşünü başlatmış bir uyanış hareketi olan Türkiye Uyanış Partisi Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bu makus talihine dur diyecek ve muasır müreffeh tam bağımsız Türkiye ideali için liyakat disiplin tecrübe ve özverili çalışma düzeni ile vizyonu misyonu gereği programına ve ilkelerine bağlı biat kültüründen uzak bir siyaset anlayışı ile sahaya inen Türkiye'nin yeni umut ışığı olmaktan gurur duyan uyanışın ve yükselişin temsilcisi olarak tekrar milli manevi ve insani değerlerimize dönmek için canla başla çalışarak Türk halkının teveccüh ve desteği ile zafere yürüyoruz.Vatan Millet Hürriyet,Türk'ün dür Mülkiyet..." şeklinde konuştu..

 

İmrek, "Bop un son halkası ve en önemlisi hızlı bir şekilde gelişiyor. İran İsrail savaşı başladı. Manidardır savaş öncesi bop eş başkanı ticareti kesiyor. Suriye ırak tamam gerekli dizayn yapıldı. Türkiye göçmen mülteci istilası ile sistemin aktörlerinden biri olarak sorumluluğunu ve gereğini halkın tepkisi ve ülkenin stratejik önemine rağmen demografik yapı ulusal devlet yapısı ve bölünmeyi destekleyen federal yapı için anayasa değişikliği çalışması gündemde tutularak zemin hazırlandı. İran dizayn edilecek ve Türkiye mecbur bırakılarak masaya çekilecek İsrail'in güvenliği adına büyük İsrail'in kurulması için Türkiye Cumhuriyeti Devleti masaya çekilecek ve #isralin hüvenliği için resmiyette Suriye'de topraklarımıza yakın bölgede pkk/ ypg / pyd unsurlarını kullanarak kurdukları sözde #kürdistanı fiiliyatta kurmaya kurmaya çalışacaklar.

Bop eşbaşkanlığından ve destekten tamamen vazgeçin

israille resmi diplomatik ve ticareti süresiz askıya alın büyükelçiyi sınırdışı edin elçiliğimizi kaldırın

israil başta olmak üzere yabancıya türk ortaklı şirketlere toprak işletme gayrimenkul satışını durdurun

acilendoğuvegüneydoğudaOHALilanedinsınırlarıbütüngeçişlerekapatınyemidenvedahagenimayınlayın

telavivyönetimineolangüvendedyeğiniziçekinaltınrezervivesltınbaştaolmakümadenlerimizesahipçıkın

oynanmakistenenoyunçokbüyükülkeningerçekbekadıiçinmülteciketigerigönderin.

ulusaldevletyapımıxıstratejikönemebinaendeöografikyapımızıbğrlikberaberliközelliğimizigğçlendirin

yeraltıveyerüstüzenginlikletimizesahipçıkatakbölgeninengüçlüveetkinsözsahibikalkunanülkesiyapalım" dedi.

 

 

Başkan İmrek Konuşmasına şöyle devam etti;

"Bütün Türkiye'ye Davetimdir....

 

Bir gün elinde kahven ve yüzündeki sessiz gülümsemeyle, 

Kendini kimsenin yarım, eksik sevgisine muhtaç etmediğin için, 

Doğana uymayana uymadığın için, 

Seni sen yapan taraflarını kabul edemeyenleri savunacak fikri olmayan kendisi ezik olduğu halde egosu, herşeyi ben bilirim tavrı ile seni küçümseyen yaptığından yanlışlar arayan ve hep ben iyisini yaparım mantığı ile kendini ön planda tutma hevesi ve gayreti içinde olan kaba ve saygıdan nasipsiz hoşgörüsüz ve kırıcı üslubu ile yerli yersiz kabadayı insanları hayatından uzaklaştırdığın için kendine teşekkür edeceksin.

Bizler bu içtimai ve siyasi hayatta neler gördük neler.

Nelerde göreceğiz kim bilir. Biz adabı üslubu ahlakı sevgi saygı şefkati merhameti muhabbeti davaya ülkeye millete hizmete adanmışlığı ile özü sözü bir olarak ilim ve edebimizle gönül bağı kurma adına şunu rahatlıkla söyleyebilirim.

 

"Kaç Gecenin Çölünü  Denizlere Dönüştürdü Bu Gözler"...

 

Yeri geldi sevinçten yeri geldi tükenen umutlar solan hayatlar biten beklentiler için göz yaşları döktük..

ALLAH'IM;

Baharda sadece ağaçları çiçekleri değil,

İnsanı da yeşert,

Yeniden filizlendir,

İnsaf, Akıl, Fikir, Mantık, Hoşgörü, Şefkat, Tatlı dil, İman, İhsan, Sevgi saygı sadakat vefa özde ve sözde birlik gönül insanlığı kalp güzelliği ve geleceğe umutla bakan güzel bir kalp ver.

 

Sözün özü olarak ; İçinde bulunduğumuz tabloda umutlarını yitiren milli ve manevi değerler eğitim ve güven duygusunun bilinçli asimilasyonu ve tamamen kapitalist modernite sistemin aktörleri olan toplum haline gelinen ortamda şiddet ve merhamet şefkat tartışmadan fikir alışverişinden uzak ayrıştıran ötekileştiren kutuplaştıran bir olgu içindeyken ;

 

Kafkanın çok güzel bir sözü vardır.

"Bayım;

İsterim ki fikirlerimiz savaşsın,

Ama görüyorum ki silahsızsınız"...

Konuşularak fikir müzakeresi yaparak halledilemeyecek hiç bir şeyi yoktur insanların. 

Kaba kuvvet kin öfke şiddet ve savaş husumet hamaset, özgüvensizlerin ve kendine ait savunacak fikirleri projeleri olmayanların işidir.

 

Biz öngörüsü planları proje ve hizmete dayalı onurlu vakur elif misali bir dik duruşla Doğru Dürüst Ahlaklı Erdemli Adil omurgalı ilkeli gönüllere hitap eden insan ve hizmet odaklı bir siyaset anlayışının mimarı ülkenin yeniden şekillendirilmesi yaşanabilir adil sosyal devlet anlayışının tezahürü ile muassır müreffeh yaşanabilir bağımsız bir Türkiye'nin inşaasını gerçekleştirmek ideali ile gönüllere dokunarak kalpleri fetheden birleştiren ayrıştırmadan ötekileştirmeden kutuplaştırmadan bayrakla ulusal devlet yapısı bölünmez bütünlüğüöüz milli ve manevi değerlerle sorumu olmayanlarla gönül köprüsü kurarak kucaklayıcı ve üretime dayalı sosyal kültürel ve ekonomik büyüme modeli uygulaması ile birlikte Ülkede hizmet kalkınma çağı Başlatmak ülküsünün ve milli uyanışı gerçekleştirecek olan yüz yılda bir gerçekleşen Beklenen değişimin öncüsü Türkiye Uyanış Partisi ve liyakatli kadroları öncülüğünde emin ve kararlı adımlarla tamamen gönüllülük esası ile vatanperver adanmış yürekler olarak verdiğimiz söz inanç ve bsğlılık üzere Dâvamızı zafere ve Türkiye Uyanış Partisini devlet'i Âlinin başına getirmek insanımıza hizmet kalkındırmak yüceltmek bizim için onur şeref ve namus borcudur.

 

Bütün vatanperver Türkiye'yi din dil mezhep ve etnik kimlik ayrımı yapmadan Solan umutlarımıza güneş gibi ışık satılan topraklarımızın ve tesislerimizin tekrar kazanımı ülkenin mülteci çöplüğünden kurtarılması devletin ve milletin bekası yükselmesi ve vatanperverlik duygusu ile yeniden kalkındırma ve şekillendirilmesin de aktif gönüllüler olarak "TÜRKİYE UYANIŞ PARTİSİ" çatısı altında adanmşlık ruhu ile bir olmaya birlik olmaya ben değil biz olma olgusu ile birlikteliğin gücü ve zaferini oluşturmak adına iktidara yürümeye davet ediyorum.

Biz önce gönüllerde sonra her yerdeyiz.

Kutlu Bir Yol,

Kutlu Bir Dava,

Yeşeren Umutlar Adına Adım Adım Türkiyem Merhaba.

 

Vatan, Millet, Hürriyet;

Türk'ün dür Mülkiyet. 


40 bin Aydınlı, kurtuluş coşkusunu Funda Arar konseriyle yaşadı

Efeler 09 SFK, ilk maçtan galibiyetle ayrıldı

Alevler Geceyi Aydınlattı

Efeler Belediyesi, 7 Eylül ruhunu tüm gün yaşattı

Fethiye’de silahlı şişeli taşlı kavga: 13 yaralı

Polisleri yaralayan şüpheliler tutuklandı

Bolu Dağı Tüneli Trafiğe Açıldı

Kırıkkale’de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

Samsun’da taş ocağında patlama: Yola savurulan taşlar araçlara isabet etti, 4 kişi yaralandı

Apartmanın çatısındaki mangal dumanı 7 itfaiye aracını alarma geçirdi

Bakan Memişoğlu’ndan kaza yapan ambulans ekibine geçmiş olsun ziyareti

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Sevgilisini silahla vurarak yaralayan şahıs tutuklandı

Menteşe’deki yangında alevler geceyi aydınlattı

Dumandan etkilenen yangın söndürme personeli hastaneye kaldırıldı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 ağır yaralı

Alevler geceyi aydınlattı

Cami lojmanında yangın korkuttu

Sivasspor günü çift idmanla tamamladı

Adalet Bakanı Tunç: "Darbecilerin yaptığı bir anayasayla yol yürümek Türkiye’ye yakışmaz"

Antalya Foodfest’te lezzet şöleni yaşanıyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır Isparta’da

Şanlıurfa’da düğünde 2 kişi havaya açılan ateşle yaralandı

Amasya’da “huzur” denetimi

Bandırma’da kamyonetle çarpışan ATV sürücüsü hayatını kaybetti

Bursa’da motosiklet alev alev yandı

Bakan Yumaklı: "2025 için biyoteknik mücadele desteğini artırdık”

Bolu Dağı Tüneli trafiğe açıldı: Trafik çilesi bitti

Londra’da binlerce kişiden tek slogan: “Nehirden denize Filistin özgür olacak”

Yükleniyor

Irak'ta ABD Askerlerinin Bulunduğu Üsse Roketli Saldırı

SONDAKİAK: Karabağ’da Yakıt Deposunda Patlama: Ölü Ve Yaralılar Var

Somali’de Bomba Yüklü Kamyon Patladı: 13 Ölü, 40 Yaralı

Fransa'daki Gösterilerin 4. Gecesinde Gözaltı Sayısı Bin 311'e Yükseldi

Biden: 'Ukrayna'nın NATO'ya Katılım Süreci Kolay Olmayacak'

F-18 Savaş Uçağı Otoyola Düştü

Kazanan Kim Olursa Olsun Onunla Çalışmayı Dört Gözle Bekliyor

Rusya: 'Ukrayna, İHA'larla Kremlin'i Hedef Aldı'

Baraj Çöktü: 7 Ölü

İklim Değişikliği Eylem Planı Oluşturulması İçin Çalışmalara Başladı

Türk Telekom, siber güvenlik ve bulut bilişim alanındaki çalışmalarını sürdürüyor

İnternet Abone Sayısı 94 Milyonu Geçti

Adıyaman’da Python yazılım yarışması düzenlendi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin (DHMİ) 91’inci yıl dönümü Malatya’da kutlandı

SANKO Okulları bölge elemelerinde iki birincilik kazandı

TÜİK’in çocuk portalı Malatya’da öğrencilerine tanıtıldı

Diyarbakır’da teknoloji semineri düzenlendi

Dicle’de öğrenciler projelerini sergiledi

Güneydoğu’da çiftçilerin elektrik borcu 27 milyara ulaştı

Öğrenciler hazırladıkları Projeler İle bölge finallerine yükseldi

Türkiye'ye Örnek Olacak Proje Yoğun Katılımla Devam Ediyor.

Başakşehir, Avrupa'da Devam Dedi!

İzmir’den Bir Yıldız Doğdu

Young Boys Engelini Aşamadı!

UEFA Şampiyonlar Ligi: Galatasaray: 0 - Young Boys: 0 (İlk yarı)

Olimpiyat Madalyalı Hatice Akbaş’tan Başkan Taşkın’a Ziyaret

Tanrıkulu’ndan Sporculara Büyük Destek

Savate Gelişmekte Olan Spor Federasyonu Başkanlığına Bağlandı

TAEKWONDO Türkiye Şampiyonası Kıran Kırana Devam Ediyor

Beşiktaş, Turu İstanbul’a Bıraktı

Başkan Taşkın, Milliyet Yazarı Abbas Güçlü'yü Ağırladı

Arapgir’de Toplu Sünnet Töreni Düzenlendi

Vali Yavuz, Battalgazi Ve Yeşilyurt İlçelerindeki Rezerv Alanlarını İnceledi.

Yeşilyurt’taki Minik Zabıtalar Sevimlilikleriyle Dikkat Çekiyor

Vali Seddar Yavuz, Akçadağ ve Yeşilyurt İlçesindeki Kırsal Konutları İnceledi

MASKİ’den Bicir’e 3 Bin 500 Metre Kanalizasyon Hattı

Başkan Taşkın: "Taştepe'yi Sabır ve Gayretle Yeniden İnşa Edeceğiz"

Malatya İçin Hep Birlikte El Ele Verelim

Vali Yavuz, Kale ve Battalgazi İlçelerinde Hafif Çelik Kırsal Konutlarını İnceledi

Başkan Yalçın’ın Oğlunun Sünnet Düğününe Yoğun Katılım

Erdoğan'dan Sosyal Medya Uyarısı!

Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Ankara’da

ABD ve Batı Ne Yazık Ki İsrail'in Esiri Olmuş

Bakan Yerlikaya: "Edirne’de kişilere karşı suç olaylarında yüzde 12,2 düşüş var”

CHP’li Yazgan: ‘Yerel Basın Demokrasinin Can Damarı’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: "Filistin’in kahraman halkına başsağlığı diliyorum"

CHP Genel Başkanı Özel, Malatya’da Partililerle Buluştu

CHP Liderinden Malatya’da Konteyner Kent Ziyareti

Siverek'te Karar Açıklandı ! Belediye Başkanı Belli Oldu!

AK Partili Taşkın: “Her Kesimle İstişare İçinde Olacağız”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 4 3 0 1 9 10
2.Galatasaray 3 3 0 0 6 9
3.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
4.Eyüpspor 4 2 0 2 4 8
5.İstanbul Başakşehir 3 2 0 1 5 7
6.Göztepe 4 1 0 3 2 6
7.Samsunspor 3 2 1 0 2 6
8.Kasımpaşa 4 1 1 2 0 5
9.Konyaspor 4 1 2 1 -2 4
10.Sivasspor 4 1 2 1 -2 4
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 4 1 2 1 -5 4
13.Gazişehir Gaziantep 2 1 1 0 0 3
14.Bodrum FK 4 1 3 0 -4 3
15.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
16.Alanyaspor 4 0 2 2 -5 2
17.Kayserispor 2 0 1 1 -1 1
18.Hatayspor 4 0 3 1 -5 1
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1
1.Fenerbahçe 4 3 0 1 9 10
2.Galatasaray 3 3 0 0 6 9
3.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
4.Eyüpspor 4 2 0 2 4 8
5.İstanbul Başakşehir 3 2 0 1 5 7
6.Göztepe 4 1 0 3 2 6
7.Samsunspor 3 2 1 0 2 6
8.Kasımpaşa 4 1 1 2 0 5
9.Konyaspor 4 1 2 1 -2 4
10.Sivasspor 4 1 2 1 -2 4
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 4 1 2 1 -5 4
13.Gazişehir Gaziantep 2 1 1 0 0 3
14.Bodrum FK 4 1 3 0 -4 3
15.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
16.Alanyaspor 4 0 2 2 -5 2
17.Kayserispor 2 0 1 1 -1 1
18.Hatayspor 4 0 3 1 -5 1
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1