Tarih: 28.08.2024 21:35

İzmir’den Bir Yıldız Doğdu

Facebook Twitter Linked-in

 

İzmir’li Liyne Nisa Akgül,Wushu Tai Chi sporuna gönül vermiş genç sporcumuz geleceğin umut dolu temsilcisi olarak yıldız gibi doğdu.

Uluslar arası arenada 24/27 Ağustos 2024 tahihleri arasında Singapur’da, düzenlenen  4.Dünya Uluslararası  Wushu Kung Fu Tai  Chi Şampiyonasında Dünya üçüncüsü olup bronz madalya  kazandığı başarı ile yeni nesil sporcular için ilham kaynağı  oldu.

 

Liyne Nisa Akgül,Ege Üniversitesi Besyo  1.sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam ederken  spor aktivite çalışmalarını Fight Academy sporcusu olarak devam etmekte. Antrenörü Rasoul Sadeghi ve Kayhan gülmez , eşliğinde  antrenmanlarını sürdürüp bir çok başarılara imza atmak önceliği .Azmi , kararlılığı,başarma hırsı onun  karakterini en iyi tanımlamaktadır. Kazanmış olduğu başarılarının yanında bir çok gencin hayallerini gerçekleştirmesi için arkadaşlarınada yardımcı olmaya devam ediyor.

Liyne  Nisa Akgül ,kararlı, istekli ve öğrendiğini hemen uygulayabilen ve hayallerinin daha da ileriye taşımak için her engeli azim ve kararlılıkla aşabilen örnek sporculardan biri.Dünya Şampiyonası gibi zorlu yolculukta büyük başarı kazanarak bizlere büyük mutluluk yaşatmıştır. Hem spor hayatında , hemde eğitim hayatında hedeflerini  başarıya kilitleyerek 12 vurdu ve vurmaya da devam edecek. Yetenekli sporcu  büyük ilgi görerek ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiş  hafızalarda iz bırakarak , gönüllerde taht kurdun.

 

Bu kutsal görevde başarı elde ederek bizlere büyük  gurur yaşattın .Spor yaşamında ve eğitim hayatında başarılar dilerim Şampiyon.

Haber ve Foto: Ferah Uslu

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —