Tarih: 20.10.2024 20:34

Kaymakam Baytak'tan Anlamlı Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

 

Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi'nde yaşayan 71 yaşındaki Ganime Oylumluoğlu, deprem sonrası hasar gören evini ziyaret eden. Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, evin tamir edileceğini söyledi. 

Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Dilek Mahallesi'ne gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, Yeşilyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Sevgi Şahin, Dilek Mahalle Muhtarı Osman Karavcı ve AK Parti Dilek Mahalle Temsilcisi Aziz Aslan ile birlikte depremde evi hasar alan 71 yaşındaki Ganime Oylumluoğlu'nun evine gitti. Ziyaret sırasında Oylumluoğlu'nun sorunlarını dinleyen Baytak, devletin yaşlıların her zaman yanında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Mahalle Muhtarı Osman Karavcı, "Devletimiz her zaman yanımızda" derken, SYDV Müdürü Sevgi Şahin, "Dilek Mahallesinde yaşayan yaşlı teyzemizi ziyaret ederek, durumunu yerinde görmek için geldik. Devletimiz, milletimizin yanında olmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

 

Ganime Oylumluoğlu ise ziyaret ederek kendisine destek verenlere teşekkür ederek “Hiç evlenmedim, anneme baktım, annem vefat edince yalnız kalmaya devam ettim. Devletimizden Allah razı olsun" dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —