Tarih: 14.10.2024 21:14

Kaymakam Baytak’tan OSB’ye Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

 

Malatya Organize Sanayi bölgesinde binlerce kişi ile Malatya ekonomisine katkıda bulunan ve ‘Malatya Sahipsiz değil’ diyerek yaptığı açıklamayla Malatyalıların gönüllerini fetheden İş insanı Hakan Güldaş’a Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak’tan ziyaret gerçekleştirildi. 

                                    

Yeşilyurt’un Çalışkan ve sevilen Kaymakamı Kutsal Baytak’dan Organze Sanayi bölgesine ziyaret gerçekleştirildi. 

 

Bu ziyaretlerden birisi de geçtiğimiz günlerde Malatya ekonomisine katkı sağlayarak binlerce kişiye istihdam kapısı olan ve Malatya’nın sahipsiz olmadığını ifade eden İş insanı Hakan Güldaş’ın fabrikası oldu. 

Kaymakam Batak, “Malatya ekonomisine katkılarından dolayı ve İş dünyası olarak Malatya’ya sahip çıktıkları için’ Güldaş’a ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti. 

 

Güldaş İse, Kaymakam Kutsal Baytak’a ziyaretleri için teşekkür ederek, “ Sayın Kaymakamımızı takip ediyoruz. Çalışmalarını başarılı buluyoruz. Kaymakamımız ilçe halkı tarafından sevilen bir kaymakam bu gerçekten çok önemli bir şey. Gönülleri kazanmak, devletin şefkatli elini vatandaşa uzatmak önemli. Ziyaretlerinde bizlerde bunu hissettik. Ortak Paydamız Malatya ve Sayın Kaymakamımız bu anlamda bir Malatya sevdalısı. Bizimde, sayın kaymakamımızın da tek amacı Malatya’yı 6 Şubat depreminin izlerini silmek ve Malatya’yı şaha kaldırmak. Kendilerine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” İfadelerine yer verdi. 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —