-
BIST 100
16272,75%0,49
-
DOLAR
44,11% 0,08
-
EURO
50,98% -0,10
-
GRAM ALTIN
7300,61% -0,48
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine Özel Etkinlik
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Turgut Özal Üniversitesinde düzenlenen bilgi yarışmasına katıldı.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Turgut Özal Üniversitesinde düzenlenen bilgi yarışmasına katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında Turgut Özal Üniversitesi Yeşilyurt yerleşkesinde kahoot bilgi yarışması düzenlenerek, müzik dinletisi sunuldu. Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ile birlikte bilgi yarışmasına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, öğrencilerin yaşadığı heyecana ortak oldu.
Gençleri Ramazan etkinliklerine davet etti
Yarışmada birinci olan İbrahim Özdemir'e 7 bin 500 liralık para ödülünü takdim eden Başkan Er, "Ramazan ayı vesilesiyle çeşitli programlarımız ve etkinliklerimiz devam ediyor. Bu vesileyle şunu da ifade etmek isterim; Kutsal Emanetler Sergisi'ni Sanat Sokağı'nda sizlerin ziyaretine açtık. Hepinizi oraya da özellikle davet ediyorum. Bunun dışında Ramazan münasebetiyle düzenlediğimiz farklı etkinliklerimiz de var. Bu programları takip etmenizi ve mümkün olduğunca katılmanızı tavsiye ediyorum. Ben burada bulunmaktan gerçekten büyük bir memnuniyet duydum. Bu güzel programı tertip eden Sayın Rektör Hocamıza ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler de katılımınızla bizleri onurlandırdınız, hepinize ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.
Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
Yarışmada ikinci olan Melek Nur Çağlayan'a 5 bin liralık para ödülünü Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli verdi. Rektör Bentli, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e üniversitede düzenledikleri etkinlik dolayısıyla teşekkür etti.
Bilgi yarışmasında üçüncü olan Fehime Dolaş'a 2 bin 500 liralık para ödülünü ise Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Erdem takdim etti.
Yarışmada ilk 10'da yer alan 7 öğrenciye ise Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan destek çantası hediye edildi.
Başkan Er daha sonra öğrencilere aşure ikram etti.


Malatya Beydağ'ında Dağ Keçileri Görüntülendi
Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine Özel Etkinlik
Başkan Kılıç ; İstiklal Marşı Sarsılmaz İnancımızın Simgesidir.
İzmir’de Çöpe Atılan APP Plakalar Dikkat Çekti
Malatya'da Çatı Yangını
Malatya Meslek Lisesinin Yeniden İnşası İçin İmzalar Atıldı
Bitlis’te Yolcu Otobüsünde 4 Kilo Skunk Ele Geçirildi
Destici Malatya’da Konuştu: Göç Eden Nüfus Geri Kazandırılmalı
İstanbul'da 2 Katlı İş Yerinde Çıkan Yangın Söndürüldü
Türkiye Genç Seçmen Endeksi Hayata Geçiyor
Malatya'da İki Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den Başkan Taşkın’a Ziyaret
O Vali Yardımcısı Görevden Uzaklaştırıldı
Türkiye Nükleer Enerji Vizyonunu Paris’te Anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski İle Görüştü
Eskişehir’de Oto Hırsızlığı Operasyonu: 11 Gözaltı
İngiliz Savaş Gemisi Doğu Akdeniz'e Doğru Yola Çıktı
Dışişleri Bakanı Fidan, İranlı Mevkidaşı Arakçi İle Görüştü
Mardin’de Sopalı Kavga Kamerada: 1 Yaralı
'Kutsal Emanetler Ve Vakıf Eserleri Sergisi' Malatya'da İlk Defa Açıldı
Malatya'da Görevli Polis Memuru Kalbine Yenik Düştü
Dünya Kadınlar Günü Programında Uluslararası Katılım
Battalgazi’de Yol Çalışmaları Sürüyor
Duruşma Görüntülerini Paylaşanlar Hakkında Soruşturma
Antalya'da Göçmen Botunda Facia: 14 Ölü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye, Savaşın Etkili Olduğu Bölgelerde Teyakkuzda
Niğde'de Doğal Gaz Patlamasında Yaralı Sayısı 16'ya Yükseldi
Çat Belediyesi’nden Kurtuluş Yıldönümünde Anlamlı İftar Programı
Kick Boksta Madalya Yağmuru
Türkiye, KKTC'ye 6 Adet F-16 Konuşlandıracak
Yükleniyor






