Tarih: 27.09.2024 17:59

Maskar ; Engelli Bireylerin Hayatlarını Kolaylaştırmak Görevimizdir

Facebook Twitter Linked-in

Akçadağ-Der ve Ayyıldız Engelli Dayanışma Derneği , 23 - 29 Eylül Uluslararası İşaret Dilleri Farkındalık Haftası nedeniyle ortak bir proğram düzenledi.

Malatya’da Kernek Külliye’sinde organize edilen proğrama ,engelli bireyler, Yerli ve Milli Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Uluslararası Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Mehmet Zafer’in yanı sıra siyasi parti il temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve  vatandaşlar katıldı.

Etkinlik münasebetiyle engelli bireylere çeşitli hediyelerin verildiği proğramda,engelli bireyler yaşadıkları sorunları anlatırken,sosyal hayata adaptasyonda aldıkları psikolojik desteğin kendileri için ne kadar önemli olduğunu anlatarak,bazı duyarsız vatandaşların davranışlarının da kendilerini incittiklerini söylediler.

Düzenlenen proğramın son derece önemli olduğunu söyleyen Yerli ve Milli Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın “ Öcelikle  böyle anlamlı bir proğramı organize edip bizleri de davet ederek böyle müstesna insanlarla bir araya gelme imkanı veren Sayın Murat Maskar ve Şenol Sarıcı beyefendilere teşekkür ediyorum. Her bir engelli bireyimiz bizim için müstesna yere sahiptir ve her konuda üzerimize düşeni yapmaktan her zaman şeref duyarız “ dedi.

Haber Kaynağı: herhavadis.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —