Tarih: 04.10.2024 17:58

Mersin Şehir Hastanesi’nden 4 Doktor Sağlık Bakanlığı’na Atandı

Facebook Twitter Linked-in

 

Sağlık Bakanlığı Geçmiş Günlerde Yaşanmış olan, Ağır Pandemi Dönemi ve 06 Şubat Depremi Nedeni ile ayrıca bu tür olaylar dışında Büyük bir nüfusa sahip olan ve Nüfus oranı 4 Milyona yaklaşan illerimizden olan Mersin’de Yaşanmış diğer Sağlık sorunlarının da katlanarak yaşandığı, ilimizde bulunan Mersin Şehir Hastanesinin Değerli Uzman Doktorlarının Göstermiş olduğu üstün başarı ve Liyakatli ile diğer illerin de önüne geçerek çok güzel bir yönetim göstermişler.

Halk Memnuniyetini üst düzeyde bulunduğu Mersin Şehir Hastanesinin Doktorları Göstermiş oldukları Başarılı ve Liyakatli çalışmaları ise Sağlık Bakanlığının Dikkatinden kaçmamıştır.

Değerli, Liyakatli ve Başarılı Doktorlarımız Op. Dr. Emrah Ceviz, Doç. Dr. Bahar Aydınlı, Op. Dr. Tolga Akbıyık ve Op. Dr. Erman Eker’i Sağlık Bakanlığına Atanması gerçekleştirilmiştir.

Mersin ilimize bir gurur vesilemiz olana bu atama Mersin Halkını sevindirmiştir. Ankara Sağlık Bakanlığı Emrine Atanması yapılan Değerli Liyakatli ve Başarılı Doktorlarımızın yerine gelecek olan doktorlar merak konusu oldu. Halk arasında giden doktorlarımızın yerlerinin doldurulamayacağı konuşuyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —