battalgazi kırkgöz

Otokoç’un en yeni ve en kapsamlı Volvo tesisi Tarsus’ta açıldı

Otokoç’un en yeni ve en kapsamlı Volvo tesisi Tarsus’ta açıldı

Otokoç’un en yeni ve en kapsamlı Volvo tesisi Tarsus’ta açıldı

Mersin’in Tarsus ilçesinde, otomotiv perakendeciliği sektörünün öncü kuruluşu Otokoç’un Volvo tesisi törenle açıldı. Otokoç Otomotiv Şirket Lideri İnan Ekici, "Tarsus’daki tesisimiz, Otokoç’un ülkemizdeki en yeni ve en kapsamlı Volvo tesisi olma özelliğini taşıyor" dedi.
Öncülük ve güven vizyonu doğrultusunda attığı adımlarla 96 yıldır sektörlerinde standartları tanımlayan Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren Otokoç, showroom ağını genişletmeye devam ediyor. Bu çerçevede yürütülen faaliyetler kapsamında, Otokoç’un Türkiye’deki en yeni ve en kapsamlı tesisi olma özelliği taşıyan Volvo Tarsus tesisinin açılışı törenle yapıldı.
Otokoç Otomotiv Şirket Lideri İnan Ekici, açılışta yaptığı konuşmada, Otokoç Otomotiv çatısı altında çözüm sağlayan Otokoç’un otomotiv perakendeciliğinde ilk akla gelen marka olarak konumlandığını söyledi. Otomotiv perakendeciliği ve araç kiralama alanlarında faaliyet gösteren Otokoç Otomotiv olarak, Türkiye dahil toplam 9 ülkede, 307 noktada ve 4 bine yakın çalışanla hizmet verdiklerini ifade eden Ekici, "Ne mutlu ki, şu anda Türkiye’nin lider mobilite şirketi ve Türkiye’nin en büyük 22. şirketi konumundayız. Otokoç Otomotiv, tüm şirket olarak geçtiğimiz yıl itibarıyla yaklaşık 3,8 milyar dolar ciro elde etti. Oluşturduğu katma değerle tüm çalışanlarımız, paydaşlarımız ve stratejik ortaklarımız yanında ülkemize de kazanç sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana insanların hayatını kolaylaştırma hedefiyle geliştirdiğimiz yeni hizmet ve uygulamaları sunuyor, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı tam 96 yıldır birincil önceliğimiz olarak kabul ediyoruz. Sürekli yenilenerek ve hep daha iyisini hedefleyerek otomotiv sektörüne değer katan Otokoç, her tür ihtiyaca uygun araç seçenekleri ve kapsamlı hizmet ağıyla 52 noktada otomotiv perakendeciliğinin lideri konumundadır" diye konuştu.

"Tarsus tesisimiz ile 9. noktaya ulaştık"
Söz konusu liderliklerini daha da pekiştirmek ve Tarsus bölgesine yönelik hizmetleri zenginleştirmek için yeni bir adım attıklarını belirten Ekici, şöyle devam etti:
"Bugün burada açılışını yaptığımız ve önde gelen markalarımızdan Volvo’nun satış ve satış sonrası bakım hizmetlerini gerçekleştirdiğimiz Tarsus’daki tesisimiz, Otokoç’un ülkemizdeki en yeni ve en kapsamlı Volvo tesisi olma özelliğini taşıyor. Volvo ile yol arkadaşlığımız, 2009 yılında Otokoç Taşdelen tesisi ile başladı; şu anda da Tarsus tesisimiz ile 9. noktaya ulaştık. Yıllar ilerledikçe bu sinerji etkisinin daha da güçlenerek gelişeceğini de biliyoruz. Bu iş ve güç birliği kapsamında, Volvo’nun Türkiye’deki satış adetlerine, pazar payına ve müşteri adedine ulaşma oranının artmasında önemli rol oynadığımızı düşünüyoruz. Volvo ise bizim bugünkü başarımıza ulaşmamızda önemli mihenk taşlarından biri durumunda. Yaptığımızın her yönüyle bir ’hizmet işi’ olduğunun bilincindeyiz."

"2024 yıl sonunda toplam 4 bin satış adedine ulaşmayı hedefliyoruz"
Otokoç Otomotiv Ford ve Volvo İş Birimi Lideri Tanıl Akçaoğlu da Otokoç olarak Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerini, hizmetlerinden daha erişilebilir ve kolay şekilde yararlandırmak için çalışmalar sürdürdüklerini söyledi. Hem fiziksel hem de dijital kanalları çeşitlendirerek müşterilere daha yakın hale geldiklerini belirten Akçaoğlu, "2024 yılının ilk 9 ayına baktığımızda Otokoç olarak tüm tesislerimizde Volvo satışlarında yüzde 31’in üzerinde pay ile yer almış olmamız başarımızın en önemli göstergelerinden biri. 2024 yıl sonunda toplam 4 bin satış adedine ulaşmayı hedefliyoruz. Otokoç’un Volvo markasıyla ilgili başarı karnesinin yalnızca satışla sınırlı olmadığını, yetkinlik ve müşteri memnuniyeti gibi önemli alanlarda da ödülleriyle başarının taçlandırıldığını belirtmek isterim. Bu başarılar, büyük bir özverinin, adanmışlığın ve iki markanın takım olarak gösterdiği uyumun bir sonucu" dedi.

Tesisin elektrik enerjisi güneş enerjisinden elde edilecek
Tarsus tesislerinde hizmet verecekleri Volvo’nun, bu yapıyı daha da güçlendireceğine gönülden inandığını dile getiren Akçaoğlu, şöyle konuştu:
"Tarihi, coğrafi konumu, kültürel değerleri ve geleneği ile bölgeyi en iyi temsil edenlerden biri olarak konumlanan Tarsus’taki yeni tesisimiz ile Volvo müşterilerine Otokoç kalitesini ve güvencesini sunabileceğimiz için son derece mutlu ve gururluyuz. Tarsus, bulunduğu konum itibarıyla oldukça stratejik bir noktada, Çukurova Bölgesi’nin kalbinde yer alıyor. Tarsus’ta da müşterilerimiz; Volvo markasının güvenlik ve kalite unsurlarını teknoloji ile sunan, geniş araç yelpazesini bulabilecek. Otokoç Volvo Tarsus tesisi, 8 bin 880 metrekare arsa üzerinde, 820 metrekare showroom ve 830 metrekare servis alanı ile yeni araç satışı, servis için hizmet veriyor. Tesiste, yeni araç satışının yanı sıra, mekanik satış sonrası hizmetleri, yedek parça ve aksesuar satışı, sigorta, finansman ve araç koruma hizmetleri tek çatı altında sunuluyor. Diğer taraftan tesisimiz çok önemli bir zincirin de yeni halkasını oluşturuyor. Tesisin elektrik enerjisinin tamamı Niğde’de kurduğumuz güneş enerjisi santralinden sağlanacak. Bu yönüyle de Otokoç Otomotiv’in sürdürülebilirlik ve temiz çevre politikalarının somut bir örneğini görüyoruz."

"Amacımız, Tarsus ve çevresine en yüksek kalitede müşteri deneyimi sunmak"
Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Alican Emiroğlu ise 15 yılı aşkın süren Volvo ve Otokoç iş birliğinin, bugüne kadar birbirinden değerli birçok projeyi hayata geçirdiğini belirtti. Açılışı yapılan yeni tesisin, bu iş birliğinin en son ve en önemli adımlarından biri olduğuna dikkat çeken Emiroğlu, "Bu yeni tesis aynı zamanda, Otokoç Otomotiv’in yalnızca Volvo markası olarak varlık gösterdiği ilk yetkili satış ve servis noktası olma özelliğini de taşıyor. Bu da bizi son derece gururlandırıyor. Bunun yeni bir başlangıç olmasını diliyorum. Aynı zamanda bu tesis, Volvo ailesinin en güncel standartlarına uygun şekilde inşa edildi ve en modern teknoloji ile donatıldı. Amacımız, bu tesis sayesinde Tarsus ve çevresine en yüksek kalitede müşteri deneyimi sunmak, Volvo markasını daha fazla müşteriyle buluşturmak ve bölgedeki Volvo ailesini daha da büyütmektir" diye konuştu.

"Yatırımcılarımızı bu bölgeye yatırım yapmaya teşvik etmek için çalışacağız"
Açılışa katılan Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç da Tarsus’un çok büyük adım ve gelişmelere ev sahipliği yapan bir kent haline geldiğini ifade etti. Türkiye’nin önde gelen kurumlarından Otokoç ve Volvo’nun Tarsus’a yatırım yapmalarının kendileri için son derece sevindirici, gurur verici ve örnek teşkil edecek bir adım olduğunu vurgulayan Boltaç, "Tarsus’u ileri taşıma hedefimiz doğrultusunda, yerel yönetimler olarak bütün yatırımcılarımızı bu bölgeye yatırım yapmaya teşvik etmek için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Vali Yardımcısı İbrahim Küçük’ün de katıldığı açılışta kurdele kesimin ardından katılımcılar tesisi gezdi.


Irak'ta ABD Askerlerinin Bulunduğu Üsse Roketli Saldırı

SONDAKİAK: Karabağ’da Yakıt Deposunda Patlama: Ölü Ve Yaralılar Var

Somali’de Bomba Yüklü Kamyon Patladı: 13 Ölü, 40 Yaralı

Fransa'daki Gösterilerin 4. Gecesinde Gözaltı Sayısı Bin 311'e Yükseldi

Biden: 'Ukrayna'nın NATO'ya Katılım Süreci Kolay Olmayacak'

F-18 Savaş Uçağı Otoyola Düştü

Kazanan Kim Olursa Olsun Onunla Çalışmayı Dört Gözle Bekliyor

Rusya: 'Ukrayna, İHA'larla Kremlin'i Hedef Aldı'

Baraj Çöktü: 7 Ölü

İklim Değişikliği Eylem Planı Oluşturulması İçin Çalışmalara Başladı

Türk Telekom, siber güvenlik ve bulut bilişim alanındaki çalışmalarını sürdürüyor

İnternet Abone Sayısı 94 Milyonu Geçti

Adıyaman’da Python yazılım yarışması düzenlendi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin (DHMİ) 91’inci yıl dönümü Malatya’da kutlandı

SANKO Okulları bölge elemelerinde iki birincilik kazandı

TÜİK’in çocuk portalı Malatya’da öğrencilerine tanıtıldı

Diyarbakır’da teknoloji semineri düzenlendi

Dicle’de öğrenciler projelerini sergiledi

Güneydoğu’da çiftçilerin elektrik borcu 27 milyara ulaştı

Öğrenciler hazırladıkları Projeler İle bölge finallerine yükseldi

Galatasaray 3-3 Kasımpaşa

Fenerbahçe 2 - 1 Unıon Saınt Gılloıse

İzmir Taekwondo Poomse İl Şampiyonası Tamamlandı

Turgut Özal Karakucak Güreşleri 6 Ekim’de Yapılacak

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kırıkkaleli Gazi 120 Kilogramlık Halteri Kaldırdı

Türkiye'ye Örnek Olacak Proje Yoğun Katılımla Devam Ediyor.

Başakşehir, Avrupa'da Devam Dedi!

İzmir’den Bir Yıldız Doğdu

Young Boys Engelini Aşamadı!

7. İstanbul Malatya Tanıtım Günlerine Yoğun İlgi Oldu

Malatya’da halk otobüsü ile servis aracının çarpıştığı kazada 17’si öğrenci,24 yaralı

HAK-İş Konfederasyonu Malatya İl Başkanlığı’ndan Filistin’e destek açıklaması

Prof. Dr. Karaaslan TÖTM Başhekimliği’ne atandı

Battalgazi Belediyesi Ekim Ayı Olağan Toplantısını Tamamladı

‘Mezopotamya Ekspresi’ Yolcularını Büyükşehir Belediyesi Misafir Ediyor’

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Kantinlere Sıkı Denetim

Malatya’da"Tarımda Yeni Dönem" Destekleme Toplantısı Yapıldı

Başkan Geçit, Çilesiz Mahallesindeki Ulaşım Yatırımlarını İnceledi

Battalgazi’de Dönüşüm ve Yenilik Rüzgârı

Erdoğan'dan Sosyal Medya Uyarısı!

Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Ankara’da

ABD ve Batı Ne Yazık Ki İsrail'in Esiri Olmuş

Bakan Yerlikaya: "Edirne’de kişilere karşı suç olaylarında yüzde 12,2 düşüş var”

CHP’li Yazgan: ‘Yerel Basın Demokrasinin Can Damarı’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: "Filistin’in kahraman halkına başsağlığı diliyorum"

CHP Genel Başkanı Özel, Malatya’da Partililerle Buluştu

CHP Liderinden Malatya’da Konteyner Kent Ziyareti

Siverek'te Karar Açıklandı ! Belediye Başkanı Belli Oldu!

AK Partili Taşkın: “Her Kesimle İstişare İçinde Olacağız”

Bakan Göktaş: "Çocukların olumsuz etkilenebilecekler içerikleri tespit etmek ve bunlara yönelik koruyucu, önleyici faaliyetler yürütüyoruz”

Başkan Aydın’dan Osmangazili çiftçilere müjde

Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Muş’ta gençlerle bir araya geldi

Gaziantep’te deprem konutları teslim ediliyor

Şehit ateşi Elazığ’a düştü

TKDK’dan Malatya’daki 34 projeye onay

Samsun’da pet shop’a silahlı saldırı

Çayırova Belediyesi, Gaziantep’ten galibiyetle döndü

Eşini öldürmeden önce Google’da arama yapmış

"Edirne kırmızısı" doğduğu topraklarda yeniden hayat buldu

Fox News, Trump ve Harris’i ikinci canlı yayın düellosuna davet etti

Hassas burun "Alkış" kargo aracında 710 kilogram kaçak tütün buldu

Polis ekiplerinden öğrencilere siber eğitimi

Osmaniye merkezli terör operasyonunda 8 tutuklama

Edirne’de öğrencilere trafik güvenliği eğitimi verildi

Okul çıkışlarında denetimler devam ediyor

Durakta bekleyen öğretmenleri alan araca kamyon çarptı: 1 ölü, 5 yaralı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç: “Sineklerle uğraşarak bataklığın kurutulması mümkün değil”

TZOB Genel Başkanı Bayraktar Niğde’de patates ve soğan hasadına katıldı

Türkiye Kupası 2. Tur: Karabük İdman Yurdu: 0 - Bursa Nilüfer FK: 4

Kapaklı’da 4. kattan düşen çocuk yaralandı

Karabük’te okuma seferberliği için kitap dağıtımı devam ediyor

Devrek’te yeni emniyet müdürü göreve başladı

Evinde uyuşturucu serası oluşturan kişi tutuklandı

AEDAŞ’tan elektrik şebekelerine müdahale edilmemesi konusunda uyarı

İdilli çocuklardan 3 gündür haber alınamıyor

Gemlik’te okulda skandal iddia

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedelere yaptığı ayrımcılığa sembolik ceza

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden gençlerin mesleki planlarını değiştirecek proje

22 yıldır firari gezen katil zanlısını jandarma yakaladı

Yükleniyor