Tarih: 23.08.2024 20:55

TAEKWONDO Türkiye Şampiyonası Kıran Kırana Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Türkiye Taekwondo Federasyonun faaliyet programında yer alan  21/26  Ağustos 2024 tarihleri arasında Murat Şimşek Yıldızlar Türkiye Şampiyonası  İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen şampiyona İzmir Halkapınar Spor Salonunda başladı.

Açılış seromonisine İzmir Valisi Sayın Dr.Süleyman Elban, İzmir Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı,,Konak Kaymakamı Sayın Gökhan Görgülüarslan , Türkiye Taekwondo Federasyon Başkanı Sayın Pro.Dr. Metin Şahin, İzmir Gençlik ve spor il Müdürü  Sayın Murat Eskici,Manisa Şehzadeler Belediye Başkan Vekili Sayın Gökay Budak,Türkiye Federasyonu Yönetim Kurul Üyeleri,İzmir Taekwondo İl Temsilcisi Recep Başkan , İzmir Taekwondo MHK .Komite Başkanı Sayın Fethiye Tül,antrenörler ,hakemler ve 73 ilden 803 kulube mensup 3600 sporcu ve izleyiciler hazır bulundular.Açılış konuşmalarının ardından müsabakalar rekor katılımla  start aldı.

Bu yılda çekişmelere sahne olacak müsabakalarda yıldız sporcular sergiledikleri performanslarla izleyicileri büyülemeye devam ediyor.Erkekler ve kadınlar çok azimli, yetenekleri üst düzey  sporcular gibi  tatamide şov yaparak   hayalini kurduğu madalya için mücadele ediyorlar.Devam eden organizasyonda tüm sporcular tecrübe kazanmak , çıtayı yükselterek şampiyonluğu kazanıp  kürsüde yerini alamak . Kıran kırana devam etmekte olan müsabakalara tüm İzmir, halkı davetlidir.

Türkiye Şampiyonasına katılan tüm sporculara başarılar diler hayalinizi kurduğunuz madalyalara sahip olmanız dileklerimle.

 

Haber ve Foto: Ferah Uslu 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —