9321,64%0,05
38,26% 0,13
44,04% -0,08
4289,23% 1,91
6792,06% 0,00
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, 7 Mart 2025 Tarihinde Genç Ve Merkez İlçe Mülki Sınırları İçinde, Aranan Şahısların Yakalanması Ve Uyuşturucu Madde İmal Ve Satıcılığının Önlenmesine Yönelik Çalışmalar Gerçekleştirdi.
Konuyla İlgi Valilikten Yapılan Açıklamada, “Genç İlçe Mülki Sınırları İçerisinde Önleyici Kolluk Devriyesi Esnasında, Şüpheli Bir Araç İçerisinden Yol Kenarına Atıldığı Değerlendirilen 241,38 Gram Toz Esrar Maddesi Ele Geçirilmiş Ve Olaya Karıştığı Değerlendirilen İki Şüpheli Yakalanarak Haklarında Adli İşlem Başlatılmıştır. Merkez İlçe Mülki Sınırları İçerisinde İse; 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma (PKK/KCK)” Suçundan Yaklaşık 2 Yıldır Firari Olarak Aranan Ve 6 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan M.Z.S. İsimli Şahıs, Teknik Ve Fiziki Takip Sonucu Saklandığı Evde Yakalanmış Olup, Çıkarıldığı Adli Makamlarca Tutuklanarak Elazığ Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna Teslim Edilmiştir.
Ayrıca; Önleyici Kolluk Devriye Faaliyetleri Neticesinde 2 Adet Ruhsatsız Av Tüfeği Ele Geçirilerek Muhafaza Altına Alınmış Ve Ö.A Ve A.A İsimli Şüpheli Şahıslar Hakkında 2521 Sayılı Kanuna Muhalefet Suçundan Adli Para Cezası Uygulanmıştır.” İfadelerine Yer Verild.